donderdag 18 maart 2010

Nog een theedoosje

Vanmiddag had ik even tijd én ik had een kleine attentie nodig voor een vriendin. Daarom heb ik nog een theedoosje gemaakt, deze keer vol "ontspanningsthee".
Het doosje heb ik weer nagemaakt van een leeg theedoosje. Als je op een afbeelding klikt kun je deze groter bekijken.


zaterdag 13 maart 2010

Mini bonbon doosjes

Deze mini bonbon doosjes zijn zo leuk om weg te geven. Als bedankje of gewoon als kleine attentie. Ik doe er altijd één bakkers bonbon in, want die zijn zo lekker !
Het patroontje is gesneden met Scal en de Cricut.
Als je op de afbeelding klikt kun je de doosjes groter bekijken.

Theedoosje

Eerst heb ik voorzichtig een leeg theedoosje uit elkaar gehaald en toen nagemaakt van stevig papier. Daarna dessinpapier er op geplakt, verder versierd, theezakjes er in gedaan en klaar. Als je op de afbeelding klikt kun je het doosje groter bekijken.


dinsdag 9 maart 2010

Snelle kado envelop

Deze kado envelop heb ik gemaakt voor een man. Er zit een waardebon in te besteden in een Wereldwinkel naar keuze. Hier zie je de voorkant van de envelop. Als je op de afbeelding klikt kun je hem groter zien.

Kado folder

Dit is een soort "folder" waarin babysokjes zitten achter een venstertje waar transparant folie achter zit. Op de achterkant van de folder zit een envelopje bevestigd waar geld in is gestoken. Het is een kadootje voor kersverse ouders.
Links is de voorkant te zien en rechts de achterkant. Als je op de afbeelding klikt kun je hem groter zien.

Kleinkind

Deze kaart heb ik gemaakt voor een oma en een opa die net hun vijfde kleinkind hebben gekregen. Als je op de afbeelding klikt kun je hem groter zien.

zondag 7 maart 2010

Kaartje

Deze kaart heb ik gemaakt voor een "uitdaging" waarbij materiaal werd toegezonden, de stempelafdruk én de sketch. Daarmee moest een kaart worden gemaakt. Dit heb ik er mee gemaakt. Het enige materiaal wat ik nog extra heb toegevoegd zijn de brads.